A DVTK szurkolói kissé berágtak egykori kedvencükre, Könyvesre

Megosztás

Már azt is erősen nehezményezik a diósgyőri szurkolók, hogy a hosszú sérülés utáni eligazolást követően Könyves Norbert milyen hirtelen és csodásan meggyógyult új csapatában, de mostani, provokatív gólörömét és játékát még inkább sérelmezik.

A szurkolók egyik komoly szócsövének számító 1910.hu hasábjain jelent meg egy éles vélemény a nem olyan régen még a DVTK-t erősítő, ám azóta Paksra igazolt Könyvesről. A hétvégi rangadó sem segített az ingatag szurkoló-játékos viszony rendezésében.

“Értem én, hogy Könyves Norbi annak idején több góljával is boldogított minket, hogy aztán, amikor a legnagyobb szükségünk lett volna rá, sérülés miatt hosszú időre kiessen, majd az eligazolását követő varázslatos gyógyulása után mindhárom meccsén betaláljon ellenünk.

A góljai miatt butaság lenne neheztelni rá, elvégre jelenleg a Paks sikereiért dolgozik, az azonban számomra nem kicsit visszatetsző, hogy egyesek megünneplik azt, aki a játékvezető asszisztálása mellett eltorzult arccal, könyökkel teszi ki az oldalvonalon túlra egy korábbi játékostársát, aki ráadásul a mi címerünket hordja, teszi ezt nem akármilyen teljesítménnyel.

Valamennyi szurkolótársam véleményét igyekszem tiszteletben tartani, de ezzel a gesztussal nehezemre esett egyetérteni, még úgy is, hogy Diósgyőr játékosként szerettem Norbi játékát” – írta a site.

Egy fontos hozzászólás: “Aztán a gólöröme is megér pár szót. Nem a klubvezetésnek, hanem nekünk, szurkolóknak mutatta, hogy csendesedjünk le!”

Mi hogy értékeljük Könyves eligazolását és a DVTK szurkolóihoz intézett “üzenetét”?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek